AdB #44: In Parijs met de ‘podcast kings’

De internationale tocht van David houdt niet op in Parijs. In deze aflevering is het huidige toernooi op Roland Garros het gespreksonderwerp. Daarvoor werden WTA Insider Courtney Nguyen en Ben Rothenberg van de New York Times gestrikt. Met de gerespecteerde collega’s uit de Verenigde Staten, die samen de populaire tennis podcast ‘No Challenges Remaining’ maken, blikt David terug en vooruit op de gebeurtenissen bij het tweede Grand Slamtoernooi van het jaar. De ‘tank’ van Novak Djokovic, de ‘coole’ Richel Hogenkamp en Kiki Bertens, de overheersing van de verhaallijnen betreffende de WTA ten opzichte van de ATP, en veel meer komt terug in deze aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *