Over deze podcast

Abe en David zijn fulltime volgers van de internationale tenniswereld. Een klik op de Twitterapp van hun telefoons is nooit ver weg om niets te missen van het laatste nieuws. Deze podcast van de twee tennisjournalisten is gevuld met opinie, interviews, analyses en meer leuks betreffende de sport. Hieronder een korte verdere toelichting van wie deze twee hosts eigenlijk zijn.

Abe Kuijl

Den Bosch, Netherlands, 10 June, 2016, Tennis, Ricoh Open, Kristina Mladenovic (FRA) is being interview by starreporter Abe Kuil Photo: Henk Koster/tennisimages.com

Abe is sinds 2006 werkzaam in de tennisjournalistiek. Dat jaar begon hij met schrijven voor het toenmalige Tennis Magazine, waarna in 2012 zijn carrière als commentator van de grond kwam bij Eurosport. Sinds 2014 verslaat de Middelburger ook wedstrijden bij FOX Sports. Dit werk combineert hij nog altijd met het schrijven voor TENNiS Magazine. Van 2013 tot en met de zomer van 2016 was Abe vanaf het eerste tot het laatste moment eindredacteur van het inmiddels verdwenen TENNiS.nl.

Volg Abe op Twitter via @AbeKuijl.

David Avakian 

davidstoel

Voor David begon zijn journalistieke loopbaan in 2014 bij TENNiS.nl, waar hij vanuit werkzaamheden voor de digitale tak ook uitgroeide tot een vaste waarde in het redacteurenteam van het magazine. Dit omvat ook het maken van het dagjournaal bij het grastoernooi van Rosmalen. De laatste jaren reisde David samen met Abe frequent de Nederlandse Davis- en Fed Cupteams achterna namens het medium. Zijn achternaam? Die stamt af van zijn Armeense roots.

Volg David op Twitter via @davavaki.